Om mig

2169F4C2-A881-4283-9115-AB35E43ECB53
Jag är född och uppvuxen i Luleå. 2001 flyttade vi till Sörmland, där vi nu också bor. Mitt konstintresse började i tidig ålder. Jag har ritat och målat så länge jag kan minnas. Jag fick mina första pastellkritor när jag var 7 år och var på min första konstutställning så tidigt som i 10-års ålder. Färger i olika kombinationer fascinerar och inspirerat mig då olika kombinationer ger så många olika uttryck.

 

Jag har studerat konst genom Sunderby Folkhögskola 1982 – 1986, gått grafikurser för Hasse Hasselgren och Lotta Hellström, akvarellakademi på Lofoten, och gått kurs för Gunilla Skyttla och Raine Navin.

Jag har haft ett antal olika privata utställningar både i Norrbotten och i Sörmland. De sista är Galleri Slätpricken i Oxelösund, Hamnkontoret i Oxelösund och Galleri Vindfång i Nyköping och en utställning på Fiskhuset.

Jag har varit med på flera samlingsutställningar tillsammans med grafikgruppen Svärtan i Luleå, och med Färgklicken i Oxelösund och även i Nyköping.

Jag är representerad i Kulturnämnden Luleå, Gällivare kommun, Västernorrlands Landsting och Jokkmokks kommun. Utsmyckning i Stiftelsen Luleå bostäder. Har också deltagit i jurybedömda utställningar på Kiruna Konstgille och Norrbottens Salong.

Medlem i BUS (Bildupphovsrätt i Sverige)

Medlem i FIK (Föreningen i Konst, Nyköping)

,

Vill du ha kontakt med mig har jag telefon 070-3281043

Du kan också skriva till asa@steget-vidare.nu